Політика

Чтобы Украина не стала жертвой России, надо было вступать в НАТО, - Соскин

0 5913 0

Директор Института трансформации общества Олег Соскин считает, что для того, чтобы Украина не стала жертвой Российской Федерации, надо было вступать в НАТО.

Криза в Україні може допомогти Ірану позбутись санкцій

0 4823 0

Ще одна ключова міжнародна проблема – ядерні амбіції Ірану. Тегеран просить зняти санкції. Якщо це станеться, кількість нафти у світі збільшиться, а ціни на неї впадуть ще більше, що може додатково вдарити по Росії.

Нынешняя власть готова отдавать целые куски Украины для сохранения олигархического режима, - Соскин

0 6848 1

Существующая в Украине власть готова отдавать части территории Украины нашему генетическому врагу лишь бы сохранить себя и существующую в Украине олигархическую модель. Об этом в эфире UKRLIFE.TV рассказал директор Института трансформации общества Олег Соскин.

Юлія Тимошенко просить СБУ розслідувати факти продажу зброї та корупції в Міноборони

0 5383 0

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко з соратниками передали голові Служби безпеки України Валентину Наливайченку заяву про злочин на підставі фактів продажу зброї під час військових дій та фактів внутрішньої корупції в Міністерстві оборони та "Укроборонпромі".

Треба негайно відсторонити продажних генералів, які продавали зброю під час агресії Кремля, - Тимошенко

0 5740 0

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що проти посадовців Міноборони й інших силових відомств, які незаконно торгували зброєю, мають бути відкриті кримінальні справи і вони повинні понести покарання.

Україна стала центральною темою промови Барака Обами

0 4804 0

У Нью-Йорку триває Генеральна асамблея Організації об’єднаних націй, на яку з’їхалися лідери з усіх куточків світу. Останнім до учасників зібрання звернеться 

Бойові дії відновляться протягом кількох місяців, - військовий експерт

0 9725 0

Ескалація конфлікту на сході України може відбутися у найближчі два місяці. Поштовхом для відновлення боїв може стати бажання зірвати вибори, або кроки уряду з придушення сепаратистів.

Україна грає роль «Солом'яного бичка», в якому Росія в'язне, - Магда

0 9386 0

Політичний експерт та історик Євген Магда прокоментував останні події в Україні.

На Заході не розуміють, чому Україна погодилась на "особливий статус", - Немиря

0 13178 0

Заступник голови партії "Батьківщина" Григорій Немиря наголосив, що на Заході не розуміють, чому Україна погодилася на "особливий статус" Донбасу. Також він зауважив, що Росія не повинна мати право вето на суверенний вибір народу України - європейську інтеграцію.

В ближайшие два года в Украине должны появиться профессиональные юристы и экономисты, - Биденко

0 5589 0

Политолог Артем Биденко считает, что государство должно отправлять людей за границу на обучение. 

За події в Донбасі відповідальна вся українська еліта, - Магда

0 8889 0

Політичний експерт та історик Євген Магда переконаний, що вся українська еліта несе відповідальність за події, які наразі відбуваються на сході України.

Війна в Україні триватиме до повного виснаження, – експерт

0 13711 0

Стратегія протистояння російській загрозі на сході України сьогодні обговорювали у Вашингтоні де відбуваються одразу декілька міжнародних конференцій присвячених Україні. 

Между Украиной и Донбассом должна стоять стена, - Биденко

0 8447 0

Политолог и кандидат в народные депутаты Украины от «Блока Петра Порошенко» Артем Биденко считает, что закон «об особом статусе Донбасса» начинает процесс изоляции Донбасса.

Закон про особливий статус Донбасу - поступка Путіну, - Головатий

0 6134 0

Екс-міністр юстиції Сергій Головатий вважає, що підписання Закону про особливий статус Донбасу та відтермінування угоди про зону вільної торгівлі з ЄС є здачею Донбасу та поступками Володимиру Путіну.

Закон «про особливий статус Донбасу» - антиконституційний, - Головатий

0 7300 0

Екс-міністр юстиції Сергій Головатий розповів, що в законі «про особливий статус Донбасу» порушено щонайменше 5, 132, 140 та 143 статті Конституції України.