Політика

Путин превращается из всемирного зла обратно в мерзкого хулигана, - Портников

0 96824 6

Россия в связи с падением цен на нефть перейдет от войны к более дешевым методам дестабилизации Украины. Такой прогноз высказал в эфире UKRLIFE.TV журналист Виталий Портников.

 

Когда мы о говорим о третьем Майдане - это чушь, - Валерий Дымов

0 7935 5

"Когда мы говорим о третьем Майдане - это всё чушь. Не будет третьего Майдана. У революции есть начало, но нет конца. То, что мы называем "третьим Майданом", уже заходит в нашу жизнь".

Я думаю, что в Крым завезли российское ядерное оружие, - Алексей Арестович

0 8440 0

"Опять сдали интересы Украины. Физически разворвали связь экономическую с Россией - и тут же восстановили. Это "вечно возрождающийся Феникс" экономических связей с Россией".

"Сожрите друг друга" - вот, что привёз Байден, - Арестович

0 32329 1

"Все активисты ждали, что Байден придёт с метлой, пальцем погрозит; что немедленно отставят Яценюка, примут правильный Налоговый Кодекс; что дадут вооружение, - короче, такой список подарков ждали, будто это не Байден, а Санта Клаус".

Когда-нибудь мы прошкрябаем пёрышком эту скалу, - Арестович о том, как нужно бороться за реформы

0 3685 0

"Мы не можем не осаждать этот Иерусалим. Мы в крестовом походе против нашей власти. У нас нет другого выхода. Проиграть - значит бежать с этой территории", - сказал эксперт в прямом эфире для UKRLIFE.TV. - "Рано или поздно мы возьмём эту крепость. Вопрос - какой ценой и на каких условиях".

Революция Достоинства провалилась, нужно начинать всё сначала, - Арестович

0 5777 0

"Визит Байдена говорит нам, что общество тотально проиграло борьбу системе".

Арестович о визите Байдена: совершенно очевидно, что никаких реформ не будет

0 11013 0

"Даже если бы мы одновременно, всей страной захотели прямо сейчас провести реформы, то на переделку нормативно-правовой базы, её прописание и обсуждение понадобилось бы 2-3 года".

11 грудня буде відома доля уряду, - Віталій Бала

0 3296 0

11 грудня нам покаже, в якій площині буде розвиватися ситуацій далі. При цьому уряд виконав лише 35% від обіцяного.

Протестний рух в Україні ще не закінчився, - Віталій Бала

0 6991 4

В Україні не відбулося революції. Революція - це короткотермінове дійсно, яке має на меті кардинально змінити політичний, економічний, соціальний лад у суспільстві. Насправді цього не сталося.

Виступ Байдена не повинен стати українською Біблією, яку кожен інтерпретує по-різному, - Віталій Бала

0 3677 1

Різні трактування промови Джозефа Байдена зумовлені або ж різним рівнем знанням англійської мови, або ж невірністю перекладу, чи ж суб'єктивним розумннім політичної мови.

Криміналіст Анна Маляр про те, чому депутат Парасюк "не стримався" і вдарив ногою генерала Пісного

0 5869 2

За словами гості студії UKRLIFE.TV, Василь Пісний першим образив Володимира Парасюка, заявивши, що він "значно більше зробив для Майдану, ніж Парасюк". В свою чергу, Володимир Парасюк напав на Пісного, очевидно, знаючи, що той отримав статус учасника АТО, не приймаючи безпосередню участь в бойових діях.

Правоохоронці роблять все, щоб суди не могли прийняти адекватні рішення, - Анна Маляр

0 2912 0

"Правоохоронці чомусь роблять такі юридичні помилки, які грають на користь затриманої особи і не дають можливості суду приймати адекватні рішення", - сказала эксперт.

Судовий процес має відбуватися в онлайн-режимі, - Анна Маляр

0 2861 0

У прямому ефірі для UKRLIFE.TV, криміналіст Анна Маляр висловила думку про те, що протидіяти корупції в судах можна, транслюючи судові засідання в Інтернеті онлайн та у вільному доступі.

Реформа поліції - це карта, якою влада дурить суспільство, - криміналіст

0 3493 0

У прямому ефірі для UKRLIFE.TV, криміналіст Анна Маляр зазначила, що жодна поліцейська реформа не здатна знизити рівень злочинності в суспільстві. 

У прямому ефірі для UKRLIFE.TV, криміналіст Анна Маляр зазначила, що жодна поліцейська реформа не здатна знизити рівень злочинності в суспільстві. На її думку, щоб це зробити, необхідно, щоби діти і молодь у вільний час були зайняті суспільно-корисними, творчими, цікавими справами. Забезпечити їх такими справами - завдання держави. Але все не так просто.

"Америка порахувала, що зробити це для всіх потенційно злочинних елементів, які є в країні, надто дорого. Для них дешевше мати 2 мільйони в'язнів і утримувати тюрми. Це величезна цифра: у пропорції на 100 тис. осіб така кількість ув'язнених - найбільша" - сказала эксперт.

Крім того, Анна Маляр наголосила, що коли в країні збідніле населення, то навіть блискуча поліцейська реформа не здатна буде вплинути на рівень його злочинності.

"Перше, у що нам потрібно вкладати гроші, щоб вплинути на злочинність - це у виховання, тобто в освіту та у вчителів, друге - в економічний рівень держави й у задоволення потреб малозабезпечених верств населення, і тільки по-третє - в реформування поліції", - підсумувала Анна Маляр.

Майдан никому не нужен, он угроза и для России, и для нашей власти, и для Европы, - Арестович

0 100080 42

Майдан как новое явление оппозиционен не только российской и украинской элитам, но и элитам стран Запада. Об этом в эфире UKRLIFE.TV заявил эксперт Алексей Арестович.