Вiдео

Поза правовим полем економіка Донбасу загине, - економіст Владислав Зимовець

0 3621 0

На окупованих територіях є велика кількість промислових підприємств, які не можуть існувати в правовому вакуумі, тому їх потрібно перевести у легальне правове поле, яке може бути або російським, або українським. Але правового поля ДНР\ЛНР не може існувати в принципі.

Як працює економіка ЛНР/ДНР? - економіст Владислав Зимовець

0 4699 0

Економіка - це праця, капітал, фінанси: ті фактори виробництва, які дозволяють створювати додану вартість. Зруйнована структура економік ЛНР/ДНР не дозволяє генерувати додану вартість.

Скільки буде коштувати Україні особливий статус Донбасу? - економіст Владислав Зимовець

0 7831 3

ДНР/ЛНР - це економічно нежиттєздатні утворення, для підтримки яких потрібно як мінімум 5 млрд долларів зовнішніх фінансових інвестицій.

"Особливий статус Донбасу" – це легалізація сепаратизму, - Анна Маляр

0 7215 4

Задля того, щоби не вносити змін до Конституції України, Верховна Рада голосуватиме закон, в якому зникне наявний адміністративний поділ України, а окуповані території отримають назву "окремих районів Луганської і Донецької області"

В Раде идет титаническая работа по сбору голосов за "особый статус", - Спиридонов

0 18486 9

В Раде пытаются собрать голоса за изменения в Конституции в части децентрализации всеми возможными способами - от давления на нардепов с помощью Генпрокуратуры до подкупа.

Йти назустріч «особливому статусу» - значить руйнувати українську державу, - Олександр Потєхін

0 3849 1

"Що таке особливий статус? Що таке діалог з лідерами невизнаних республік? Якщо ми хочемо поховати українську державу, то нам треба йти на цей діалог". 

Росія ніколи не буде поводитися чесно у відносинах з Україною, - Олександр Потєхін

0 3301 0

Жителі Росії хибно розуміють свій національний інтерес – а саме, вони вбачають його в знищенні України як самостійної держави.

Америка більше не хоче виконувати роль світового лідера, - Олександр Потєхін

0 3349 0

В своєму останньому виступі Барак Обама засвідчив себе керівником держави, яка більше не хоче виконувати роль світового лідера.

Особый статус Донбасса: отдать нельзя оставить?

0 4374 0

UKRLIFE.TV начинает специальный марафон, посвященный рассмотрению в Верховной Раде проекта изменений в Конституцию в части децентрализации, среди которых - так называемый "особый статус Донбасса".  Читать далее >>>

Підсумки тижня: Олександр Потєхін про «дідугана» Обаму, «раптового» Гризлова та особливий статус Донбасу

0 12374 2

Політолог та дипломат Олександр Потєхін оцінив останню промову Барака Обами, прокоментував візит Бориса Гризлова та розкритикував ідею надання особливого статусу самопроголошеним республікам Донбасу.