Влада України боїться добровольців більше, ніж сепаратистів, - Дмитро Корчинський

Керівництво України боїться добровольчі батальйони та добровольців, які відправляються в зону АТО на захист Батьківщини, тому обмежують їх права та принижують.

Про це в ефірі UKRLIFE.TV розповів лідер Всеукраїнської партії "Братство" Дмитро Корчинський.

"Доброволець може приєднатися до того чи іншого добровольчого відділу, але це пов'язано з дуже великою бюрократією і цілим рядом принижень. Дуже довгий етап оформлення, а після оформлення дуже в тісні рамки поставлені добровольці.

На порушенні блокади окупованих територій та пропуску вантажів заробляє дуже багато людей, але багато добровольців налаштовані проти цього і їм не потрібні ці брудні гроші.

Добровольців там практично немає, їх прибрали. Створені всі умови для зменшення потоку добровольців. Є великі проблеми у тих, хто хоче піти захищати Батьківщину зі зброєю в руках.

Із зони АТО прибрали усі "непідконтрольні" формування, а ті, хто лишаються, діють у підпільному стані і поранення доводиться приховувати. Керівництво держави надзвичайно сильно налаштоване проти добровольців і боїться їх більше, ніж сепаратистів та москалів", - сказав він.

Повне інтерв'ю з Дмитром Корчинським дивіться в ефірі UKRLIFE.TV.