Влада показала протестувальникам, що вона не слухає і не чує, - Олександр Алфьоров

Гість UKRLIFE.TV - Олександр Алфьоров, спікер партії "Національний корпус". Він розповів про те, як проходить акція протесту під Верховною Радою та яка роль у цьому "Національного Корпусу", дав свою оцінку святкування Дня захисника України 14 жовтня 2017 року, а також вказав на те, яким буде найгірший варіант для майбутніх Президентських виборів.

"Ми, "Національний корпус", вважаємо, що коли ми бачимо, як влада за добу може проштовхнути свою платформу і три дні не може дослухатися до народу, то тоді питання не в тому, чи гарні ми пропонуємо ідеї чи не гарні. Під парламент могли прийти люди з ідеею імпічменту. Є багато питань, які потрібно порушити. Але люди, які влаштували акцію 17-19 жовтня зійшлися на тому, що є три головних питання, які [разом з тим] нікого не роз'єднують, і з цими вимогами прийшли під парламент. Влада показала, що вона не слухає і не чує", - пояснив свою позицію Олександр Алфьоров.

інші моменти цього інтерв'ю:

8:00 - маніфест Національного Корпусу;
12:00 - боротьба з сепаратизмом триває на всіх рівнях;
16:40 - ми знаходимося в унікальній площині постійних змін і реформацій;
18:40 - як викладають у школі сержантів "Азову";
32:50 - святкування 14 жовтня пройшло красиво;
40:50 - політична система згнила в 90-х роках;
42:59 - чого хочуть протестувальники;
45:35 - влада показала протестувальникам, що вона не слухає і не чує;
51:10 - найгірший результат для майбутніх президентських виборів;
1:00:00 - помилка не в реформах, а в самій владі.

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate 

Підписуйтеся на нас в YouTube, Facebook, Twitter або Google+!