Влада блокує земельний референдум, бо боїться програти у ньому, - Наталія Білоус

Політолог Наталія Білоус розповіла в інтерв'ю для UKRLIFE.TV про референдум щодо ринку землі в Україні, проблему позбавлення депутатського імунітету, зниження рівня довіри громадян до влади та про стан речей в українському політикумі в цілому.

Стосовно референдуму про ринок землі Наталія висловилася так:

"На мою думку, це адміністративний тиск, оскільки здійснюється втручання однієї гілки влади в діяльність іншої...
Те, що вони хочуть заборонити [референдум] - це абсолютно неправильно, тому що референдум і саме рішення на референдумі приймає народ, а не конкретна організація, суд чи ще щось... Мені здається, це просто провладна більшість боїться, що вона в цьому референдумі не виграє, не отримає потрібну більшість голосів за потрібне їм рішення, тому вона намагається ще до початку референдуму блокувати його рішення. Це якось абсурдно", - сказала гостя.

Крім цього, Наталія Білоус зробила свій прогноз на найближче політичне майбутнє України. Його ви зможете почути на 28:49 хвилині цього відео.

10:30 - зняття депутатської недоторканості;
18:10 - низький рівень довіри громадян до інститутів влади;
21:25 - хто такі прості люди в політиці?
26:00 - партії змінилися на політичні проекти;
28:49 - прогноз на найближче політичне майбутнє України;

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate


Підписуйтеся на нас в YouTube, Facebook, VK, Twitter або Google+!