Візит Порошенко до США: Президента підставили власні клерки, - Василь Базів

Василь Базів, Надзвичайний і Повноважний Посол України та письменник, в своєму інтерв'ю каналу Ukrlife.TV прокоментував візит Петра Порошенко до США, відзначивши, що він був повним провалом.

"Я бачив, як показували наші канали: їде лімузин з мигалкою вулицями Вашингтону, зупиняється в урядовому кварталі, вискакують з машини стражники, дістають із багажника табуретку, ставлять її на газоні біля паркана якогось міністерства. Виходить якийсь такий поважний, але екзотичний пан біля цієї табуретки, з'являються мікрофони, та він робить політичну заяву. Це так проводив спілкування з пресою? [...] Хто так порадив Порошенко виставляти себе та державу на посміховисько? Тому я розцінюю цей візит як повний дипломатичний провал, і Порошенко підставили його клерки, які організовували цю поїздку з Адміністрації Президента, його управління зовнішньої політики та посольство України у Сполучених Штатах.

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Підписуйся на нас в YouTubeFacebookVKTwitter або Google+!