Війна України з Росією не закінчиться ніколи, - Аскольд Лозинський

Президент Світового конгресу українців з 1998 по 2008 рік, голова фундації Українського вільного університету, юрист Аскольд Лозинський в своєму інтерв'ю каналу Ukrlife.TV прокоментував зміни в українському суспільстві за останні три роки, політичні та економічні реформи, зовнішню політику України, стосунки з Польщею, США та Росією. Гість зробив акцент на тому, що протистояння України та Росії не закінчиться, допоки в Росії не почнуться демократичні перетворення:

"Ми маємо один нещасний фронт, який не зміниться, і буде так довго, пока Україна сусідити з Росією, а російська ментальність буде хижацька, то так довго буде фронт боротьби. Війна ніколи не скінчиться. Навіть якщо закінчиться збройний конфлікт, то війна ніколи не закінчиться, війна інформації і так далі. Хіба Росія стане демократичною державою, але навряд чи вона стане", - заявив Аскольд Лозинський.

Перемикайтеся між темами інтерв'ю:
00:40 – Що таке Український вільний університет?
3:45 – Що в Україні змінилося після Майдану?
7:40 – Як проводити реформи в суспільстві, яке не підтримує реформи?
12:10 – Декомунізація в Україні
25:01 – Стосунки України та Польщі
31:00 – Друзі України на Заході
35:50 – Зміна ставлення до України в New York Times
43:20 – Україна втратила суб’єктність?
49:40 – Що буде з Донбасом та Кримом?
57:29 – Чи можна зобов'язати всіх розмовляти українською мовою?

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate

Підписуйтеся на нас в YouTubeFacebookTwitter або Google+!