В українській політиці носії протилежних ідеологій входять до складу одних партій, - Сергій Таран

Студію UKRLIFE.TV відвідав знаний політолог Сергій Таран. Він представив своє бачення особливостей партійного будівництва в Україні.

"Проблема для України в тому, що носії певних політичних ідеологій є водночас в різних партіях. Є носії консервативної ідеології і є носії протилежної, ліберальної ідеології в тих самих політичних силах. Поділ між політичними партіями відбувається не за ідеологічними лініями, а за лініями лідера і просто особистих зв'язків, осередків. Тому в Україні політичні партії довго не живуть і після кожних виборів створюються нові. Дуже часто через це ми говоримо, що у нас не політичні партії, а політичні проекти: саме тому, що у них немає сталої ідеології і сталої програми. Але я переконаний, що рано чи пізно у нас такі партії з'являться, адже цей шлях вже прошли інші країни", - мовив політолог.

Також в своєму інтерв'ю Сергій Таран висловив власну думку стосовно загибелі журналіста Павла Шеремета, прокоментував спробу державного перевороту в Туреччині, ілюстрував 2 шляхи можливого співробітництва України та НАТО, а також зробив наголос на зміцненні української армії як основної задачі української держави в Мінських перемовинах.

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Підписуйтеся на нас в Facebook, VK, Google+ або Twitter!

Підтримай фінансово українське інтернет-телебачення UKRLIFE.TV! Картка Приватбанку: 5169 3305 0350 6690