В стратегічній вісімці Порошенко почалися негаразди? - Костянтин Матвієнко

Політолог та письменник Костянтин Матвієнко в ефірі Ukrlife.TV прокоментував відставку міністра інформаційної політики Юрія Стеця, зауваживши, що це може бути симптомом внутрішньої незгоди, або питанням дочасних виборів.

"Відставки Кутового, Стеця відбулися раптово. Завтра людині представляти земельну реформу в парламенті, а він каже: "Ні, я іду у відставку". Тому мінімальний відсоток із тим, що це пов'язано із станом здоров'я. Я думаю, що тут цілий ряд чинників. Стець входить до стратегічної вісімки Президента, наряду з Луценко, Яценюком, Гринівим. Це може бути симптомом внутрішньої незгоди всередині цього середовища. А може і не бути. Може це питання, чи будуть дочасні вибори", - розмірковує Костянтин Матвієнко.

Інші теми інтерв'ю:
00:53 – Суд щодо Нафтогазу
4:10 – Рейтинги політичних партій та політиків
6:10 – Інтриги щодо Порошенко і Гройсмана
14:19 – Втрати на Донбасі
17:20 – Три кроки Трампа: стратегія чи еклектика?
20:00 – Чому немає ніякої аналогії Придністров’я та Донбасу
23:05 – Чому Україна не дає ніяких пропозицій Заходу щодо Мінських?
27:22 – Відставка Юрія Стеця

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate

Підписуйтеся на нас в YouTubeFacebookVKTwitter або Google+!