В США закриті лише 3 % даних по військовому бюджету. В Україні закриті всі 100 %, - Ігор Смешко

Ігор Смешко, екс-голова Служби безпеки України, генерал-полковник, доктор технічних наук, професор, Надзвичайний і Повноважний Посол, в своєму інтерв'ю каналу Ukrlife.TV розповів про Будапештський меморандум, введення миротворців на Донбас, а також про корупцію в Україні.

"В США військовий бюджет відкритий. 3 % всього бюджету закриті. Це найбільша військова сила в світі. Вона тільки 3 % закриває, все інше відкрите. Ви можете прочитати на сайті Конгресу. В нас 100 % закриття практично. При непрозорості нашого парламенту, при відсутності діючої опозиції, при відсутності контролю з боку комітету по національній обороні та безпеці, я маю на увазі по глибині та контролю за цим, як може суспільство та наші західні партнери вірити, що не має корупційної складової при використанні бюджету. Його можно збільшити до 10 % ВВП. Головне не тіло, а ефективність, куди йде бюджет", - наголосив Ігор Смешко.

Перемикайтеся між темами інтерв'ю:
00:40 – Миротворці на Донбасі
8:00 – Боротьба з корупцією в Україні
9:20 – Переговори Волкера та Суркова
16:30 – Летальна зброя для України
21:00 – Відкритість військових бюджетів
23:50 – 350 млн доларів допомоги від США для України
32:00 – В України не має безкорисних союзників
38:50 – Лютневі санкції

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate 

Підписуйтеся на нас в YouTubeFacebookTwitter або Google+!