Україна визначає порядок денний і на самміті G20 її долю без неї не вирішуватимуть, - Валерій Димов

Головними темами нового інтерв'ю політолога і філософа Валерія Димова на UKRLIFE.TV були питання боротьби з корупцією в Україні та позбавлення депутатського імунітету, самміт G20 у Гамбурзі та самміт у Астані, справа проти Януковича та відомий процес проти О.Дж.Сімпсона у США.

Стосовно самміту G20 у Гамбурзі гість студії UKRLIFE.TV зазначив, що ситуації, коли "без меня меня женили" Україні боятися нічого.

"І Меркель, і адміністрація Президента Трампа заявили, що без України питання України вирішуватися не будуть, як би це Путіну не хотілося. З одного боку, це показує, що все-таки проблема є, адже якби не було навіть можливості говорити про когось без нього, це питання навіть не обговорювалося б, - в усякому разі, є такі ризики, і Путіну хотілося б, щоб так було. З іншого боку, це говорить про те, що Україна формує порядок денний... ", - сказав Валерій Димов.

0:35 - боротьба з корупцією та позбавлення депутатської недоторканості;
13:50 - Луценко не хоче обмежувати себе кар'єрою прокурора;
15:20 - реструктуризація ПриватБанку;
19:45 - G20 у Гамбурзі та його вплив на Мінський процес;
22:10 - Україна давно формує порядок денний, без неї нічого не буде вирішуватися
26:25 - ядерна зброя Росії;
28:58 - Росія зриває Мінський процес;
32:01 - самміт в Астані;
37:16 - справа Януковича: евфемізми не допоможуть.
40:13 - справа Сімпсона в США;
41:48 - журнал Бурлеск, Оксана Забужко та ідеї Фукуями.

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate

Підписуйтеся на нас в YouTube, Facebook, VK, Twitter або Google+!