Україна в «золотому мільярді» чи прямує в «світоглядне гетто»? - Валентин Гладких

Політолог Валентин Гладких в своєму інтерв'ю каналу Ukrlife.TV розповів про виконання обіцянок українськими політиками, створення національної дружини, а також необхідність для України збереження свого місця в "золотому мільярді" шляхом вирішення сучасних проблем світового масштабу, а не лише локальних економічних завдань.

"Я сподіваюся, що нарешті як ми почнемо вимагати адекватних обіцянок, які будуть стосуватися порядку денного світового, глобального, так і обіцянки наших політиків вийдуть за межі цього "світоглядного гетто" та черепків трипільскої культури та будуть говорити про речі, які мають світове значення... Ми забуваємо, що ми на сьогоднішній день належимо до "золотого мільярду", просто ми рухаємося в протилежному напрямку, завтра можемо й не належати", - заявив Валентин Гладких.

Перемикайтеся між темами інтерв'ю:
00:30 - Обіцянки українських політиків
12:30 - Національні дружини
21:30 - Гонка озброєнь між політичними силами
25:20 - Миротворці на Донбасі
27:15 - Закон о реінтеграції Донбасу
32:50 - Верховна Рада ігнорує законопроекти від опозиції
37:15 - Межі втручання держави в приватні справи
40:55 - Давос та економічні проблеми України
48:00 - Історична пам'ять в Україні

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate 

Підписуйтеся на нас в YouTubeFacebookTwitter або Google+!