Щоб протидіяти російській агресії, Україні потрібно зрозуміти її загальноєвропейський конекст, - Олег Покальчук

Виступ Олега Покальчука, соціального психолога та письменника, на міжнародній конференції "Мілітаризація окупованого Криму як загроза міжнародній безпеці" 14 березня 2016 року в Києві.

"Є багато нюансів відносно контенту, який транслюєтсья з українського боку, тому що він є дуже марнославним і переважно підігріває власні амбіції з приводу того, що, мовляв, ми прекрасні, мудрі й розумні, а ворог дурний і примітивний. Це є глибока помилка. З того боку працює дуже професійний, досвічений, кваліфікований противник, який абсолютно не має совісті - в нього її ніколи не було. Для того, щоб протидіяти такому типу агресії, потрібно розуміти її контекст, а він є загальноєвропейським. Сьогодні багато колег з балтійських країн співпрацюють з нами, бо вони розуміють: вони можуть бути наступними, бо фактично в просторі інформаційними війни ми вже знаходимося на вістрі атаки", - мовив він.

Дивіться повний запис трансляції конференції на UKRLIFE.TV 

Організатори конференції: Майдан закордонних справ, Центр досліджень армії, конверсії та роззброєння, Інститут стратегічних чорноморських досліджень, Фонд Конрада Аденауера.

Медіа-партнери: UKRLIFE.TV, BlackSeaNews, Defence Express, Главком, Ділова Столиця.