Говорити про імпічмент Дональду Трампу значить надміру спрощувати речі, - Євген Магда

Політичний експерт та історик Євген Магда прокоментував у інтерв'ю для UKRLIFE.TV версію про можливий імпічмент Дональду Трампу.

"На моє глибоке переконання, - попри те, що у нас в експертному і журналістському середовищі вже виносять імпічмент Трампу, - я думаю, що це "сублімація" через відсутність закону про імпічмент Президенту в Україні... Все ж, як на мене, американська політична система набагато складніша, ніж виглядає на перший погляд, і не варто забувати, що в республіканців є на сьогоднішній момент більшість в обох палатах конгресу. Вважати, що все буде так просто і в один чудовий день Дональд Трамп напише заяву і поїде в Трамп-тауер, а Майк Пенс стане Президентом - це, як на мене, дещо спрощене тлумачення", - сказав експерт.

Повне інтерв'ю: "Гібридна війна в Україні: уроки для Європи, - Євген Магда"

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate

Підписуйтеся на нас в YouTubeFacebookVKTwitter або Google+!