Що робити переселенцю, коли він не може повертати раніше взятий кредит? - Донбас SOS

Юрист громадської організації "Донбас SOS" Валько Вадим розповів про порядок виконання кредитних зобов'язань внутрішньо переміщених осіб в Україні (зокрема, переміщених у зв'язку з проведенням АТО) та про правове забезпечення цього процесу; як поводити себе з банком, коли він звертається з вимогою погасити заборгованість; яким чином повертати кредит та відсотки за ним, коли для цього немає фінансової можливості; як захистити себе, коли банк чи третя особа вимагає повернення кредиту з погрозами чи іншими порушеннями законодавства; що собою являє реструктуризація боргу тощо.

Донбас SOS - громадська організація, що утворилася 14 березня 2014 року через активістів Донбасу. Займається координацією допомоги громадянам, які перебувають в зоні проведення АТО, а також внутрішньо переміщеним особам (ВПО).

http://donbasssos.org/main_ua/ 
https://www.facebook.com/DonbassSOS/ 
https://vk.com/donbasssos 

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate

Підписуйтеся на нас в YouTube, Facebook, VK, Twitter або Google+!