Президент Порошенко повторює всі помилки Президента Ющенка, - Тарас Кузьо

Студію UKRLIFE.TV відвідав Тарас Кузьо - науковий співробітник Канадського інституту українських студій при Альбертському університеті. Він зробив власний прогноз щодо нового політичного сезону в Україні.

"Опитування свідчать, що Президент Порошенко опинився на третьому місці в рейтингах. Повторюється те, що було з Віктором Ющенком в 2007-08 роках: революція, розчарування, застій... Що буде далі? Контрреволюція, як у 2010 році, чи знову революція? Може, в Україні кожні 10 років відбуватимуться революції? Я не знаю. З одного боку, як буде нова революція, це буде на користь Росії, бо тоді в державі виникне політична нестабільність. Крім того, на руках у людей зараз багато зброї, бо йде війна, і в разі революції кровопролиття може бути навіть більшим, ніж за Євромайдану. З іншого боку, Президент Петро Порошенко повторює всі помилки, які робив Президент Віктор Ющенко - і це факт", - сказав Тарас Кузьо.

Також в інтерв'ю пішла мова про:
- рейтинги та перспективи для українських політичних сил,
- вибори в США та їхній вплив на ситуацію в Європі та світі,
- можливі геополітичні наслідки зняття санкцій з Росії щодо Криму,
- воєнні дії під Іловайськом в 2014 році,
- боротьбу з корупцією в Україні,
- кредити МВФ та вимоги Заходу щодо української влади,
- роботу Генеральної Прокуратури та ін.

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Підписуйся на нас в Facebook, VK, Google+ або Twitter!