Президент боїться добровольчих батальйонів, - Анатолій Гриценко

Президент Петро Порошенко має страх відносно того, що добровольчі батальони одного разу прийдуть по нього так само, як колись прийшли по Януковича.

Про це в прямому ефірі UKRLIFE.TV розповів український політик та депутат Анатолій Гриценко

"Тут є дві правди. Перша правда полягає в тому, що під прапором добровольчих батальонів, переважна більшість бійців яких справді щиро пішли захищати Україну, отримували поранення й помирали, в умовному "тилу" займалися розбоєм, чіпляли шеврони, віджимали бізнес. Ось таку злочинну частину треба віддати під суд. А друга правда полягає в тому, що влада - й Президент насамперед - боїться добровольчих батальонів. Коли я був позафракційним депутатом й запрошував Порошенка для узгодження деяких позицій по голосуванню, в нього "по Фройду" вилазили слова "ці комбати, диванні, фсбешні" і тому подібні. Відчувалося, що він їх не любить і боїться, що одного разу вони прийдуть по нього, як прийшли колись по Януковича".

Анатолій Гриценко вважає, що цей страх змусив Президента назначити на посади в Міністерство оборони лояльних йому генералів з міліції.

"Я думаю, що звідси йде і практика призначення на пост генпрокурора Яреми - міліцейського генерала, і Гелетея, і Полторака - міліцейських генералів на пости Міноборони. Міліція за своєю суттю захищає владу від народу, від Майдану".

Дивіться повне інтерв'ю: ПОТРІБНО ПРОВОДИТИ І ПРЕЗИДЕНТСЬКІ, І ПАРЛАМЕНТСЬКІ ВИБОРИ, - АНАТОЛІЙ ГРИЦЕНКО ПРО ВІДСТАВКУ АБРОМАВІЧУСА