Поширення насилля в Україні – інструмент Путіна у війні, - Дмитро Потєхін

Дмитро Потєхін, відомий блогер та фактчекер, в своєму інтерв'ю каналу Ukrlife.TV прокоментував акції протесту під Верховною Радою в Києві, відзначивши їх невід'ємною складовою будь-якої демократичної країни. Проте, на думку експерта, до протестів завжди висувається одна вимога - їх ненасильницький характер, оскільки саме ескалація насилля допомагатиме Росії дестабілізувати Україну.

"Ми всі бачимо, наскільки є високий ризик та схильність людей до насилля. Ця схильність залишилася із радянських часів. Але звичайно, війна тут дає схильності, засоби, методи та вміння. Це, можливо, один з наслідків, а, можливо, навіть і мета війни Путіна проти України - поширення насилля як метода вирішення політичних конфліктів. Тому кожен, хто застосовує насилля або погрожує насиллям, насправді діє в інтересах Путіна", - заявив Дмитро Потєхін.

1:10 – Фактчекинг
2:10 – Янукович – це фейк
3:05 – Нові акції протесту
11:40 – Чи є рецепт Майдану?
13:30 – Протест має залишатися ненасильницьким
15:55 – Чи управляється Україна зовнішніми силами?
18:40 – Небезпека децентралізації
24:10 – Чи можлива амністія на Донбасі?
30:20 – Теракти в Україні
40:10 – Прогноз Дмитра Потєхіна

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate

Підписуйтеся на нас в YouTubeFacebookTwitter або Google+!