Порошенко склав із себе повноваження головнокомандувача, - Анатолій Гриценко

Анатолій Гриценко, лідер партії "Громадянська позиція", екс-міністр оборони України, в своєму інтерв'ю каналу Ukrlife.TV прокоментував закон про реінтеграцію Донбасу, його доцільність та доречність на даному етапі війни, наслідки у відносинах із Заходом та Росією. Крім цього, окремий наголос було зроблено на зміні повноважень Петра Порошенко у керівництві обороною країни.

"Що придумав автор законопроекту? А автор - Порошенко П.О. Він не придумав нічого кращого, що він більше не буде головнокомандувача. Він склав із себе повноваження верховного головнокомандувача цим законом. Він утворив якісь об'єднані сили, яких немає в законі про збройні сили, в законі про оборону. Це питання юридичне. Він утворив об'єднаний оперативний штаб, якого теж немає в цих законах. І керівнику цього об'єднаного оперативного штабу він передав свої повноваження головнокомандувача", - заявив Анатолій Гриценко.

Перемикайтесь між темами інтерв'ю:
3:00 - Порошенко придумав, що він більше не головнокомандуючий
14:20 – Путін своєї мети досяг з Кримом
19:20 – Механізми введення миротворців
24:50 – Єдність Заходу щодо Росії
29:30 – Заходу набридло, що Україна вже краде їх гроші
37:45 – Зростання обороту торгівлі та закупівля газу в Росії
42:00 – Яким буде 2018 рік?

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate 

Підписуйтеся на нас в YouTubeFacebookTwitter або Google+!