Командування бреше, що втрат немає, - боєць "Правого сектору"

Боєць добровольчого корпусу "Правий Сектор" Іван зізнався, що командування приховує інформацію про втрати української сторони у зоні антитерористичної операції.

Про це він розповів в ефірі UKRLIFE.TV.

«Мені не подобається, що інформація не доходить до мирних жителів, а якщо доходить, то абсолютно не в повній мірі. Коли говориться, що було 40-50 обстрілів, а українські війська без втрат - такого не може бути апріорі. Є втрати, а людям це не говорять.

Коли кажуть, що відомий 32-й блокпост звільняла 95 бригада, а загинуло 2 людей - це повна брехня. Там загинув не один десяток і не один десяток техніки також згорів.

Хтось не хоче, аби до людей доходила відповідна інформація у повному обсязі. Можливо не хочуть сіяти паніку, а можливо не хочуть розповідати, якою ціною зберігається це псевдо-перемир'я», - сказав він.

Іван також підкреслив, що бойовики ніколи не дотримувались перемир'я та продовжували обстрілювати сили української армії.

«Перемир'я не було від початку. Я свідок, що у той самий день, як оголосили перемир'я, лупили по аеропорту, Авдіївці тощо. Я це все бачив на власні очі.

Приїжджали журналісти, питали, самі могли подивитися. Дуже висока ціна всіх політичних закулісних ігор. Хлопці, які у зоні АТО, і ми цього не пробачимо», - зазначив він.

Повне інтерв'ю з Іваном дивіться в ефірі UKRLIFE.TV.