Я покладаю надії на Метіса, Волкера та Тіллерсона у протидії російській агресії, - Андрій Футей

Андрій Футей, голова Українського конгресового комітету Америки, в своєму інтерв'ю каналу Ukrlife.TV розповів про суспільно-політичні настрої української діаспори в США, прокоментував антиросійські економічні США та "кремлівський доклад" в конгресі, а також виразив свою надію на Джеймса Метіса, Курта Волкера та Рекса Тіллерсона у відстоюванні інтересів України проти російської агресії.

"Маємо такого міністра оборони як Метіс, маємо внутрішнього радника з нацбезпеки, маємо Курта Волкера, я думаю, навіть держсекретар Тіллерсон. В мене не було багато сподівань щодо його порозуміння по Україні чи взагалі, але я думаю, що незважаючи на критику, його позиція по Україні... він досить твердо тримає лінію по Україні. Я думаю, що це багато завдяки нашій громаді, що нас послухали. Головне, що ми знали, як створити коаліції, що це не тільки українське питання", - розповів Андрій Футей.

Перемикайтеся між темами інтерв'ю:
1:00 – Як допомагає діаспора українцям?
2:10 – Російська агресія об’єднала українців в діаспорі
5:50 – В Сакраменто найбільша україномовна школа
23:30 – Кремлівський доклад
25:20 – Діяльність Курта Волкера
30:50 – Що робити із Мінськими?
36:03 – Прогноз по миротворцям
37:45 – Чому не спрацював Будапештський меморандум?

Інтерв'ю проводила Людмила Немиря.

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate 

Підписуйтеся на нас в YouTubeFacebookTwitter або Google+!