Для перемоги потрібно змінити країну, - Гарань

Політолог Олексій Гарань вважає, що для перемоги, Україні потрібно не тільки вдосконалювати армію та Службу безпеки України, а й показати, що країна змінилася.

«Безумовно треба озброювати Україну, треба мати нормальну підготовлену армію та дієздатну Службу безпеки України. Тому що якщо, на тебе йдуть війною, очевидно, що треба давати відсіч. Потрібне подальше застосування санкцій проти Росії. Ми переможемо тоді, коли покажемо, що країна змінюється», - зазначив Гарань.

Окрім цього політолог підкреслив, що насильство в Україну приніс Володимир Путін, проте його проект Новоросія не виправдав себе.

«Проект Новоросія провалився, незалежно від того, що далі буде робити Путін. Він розраховував на те, що люди будуть всюди вітати Росію, проте цього не відбулося. Путіна підтримують крайні праві та крайні ліві», - розповів він.

За словами політолога, навіть якщо бойові дії на Донбасі припиняться, Путін все одно буде влаштовувати диверсії в тилу. Про це він розповів під час спільного ефіру Центру Громадянських Свобод, Східноєвропейського Інституту Розвитку та UKRLIFE.TV.