Чому українська влада і Захід камуфляжують конфлікт на Донбасі? - Тарас Кузьо

На зв'язку із студією Ukrlife.TV був політолог Тарас Кузьо, представник Канадського інституту українських студій при Альбертському університеті.

В інтерв'ю експерт проаналізував юридичну невизначеність конфлікту на Донбасі та висловив думку щодо необхідності визнання його військовим конфліктом, а не антитерористичною операцією.

"Може Президенту Порошенко більше подобається АТО, бо його керує СБУ, а не військові? Але що це не антитерористична операція можна дізнатися, поговоривши із солдатами на фронті, бо кожного дня вони воюють. Тут можна звинувачити українську владу з одного боку, що вона камуфляжує цей конфлікт, а також Захід. Бо Захід на це піде також. Я абсолютно вірю, що треба називати все так, як воно є", - заявив Тарас Кузьо.

Інші теми інтерв'ю:

00:36 – Книга «Війна Путіна проти України»
5:10 – Політична позиція російськомовних українців
7:20 – З чого почалася війна на Донбасі?
14:50 – Чому не коректно казати, що на Донбасі тероризм?
18:30 – Чому Порошенко не вводить військовий стан?
19:00 – Чому Українська влада і Захід камуфляжують конфлікт на Донбасі?
25:40 – Що означає спеціальний статус для Донбасу?
30:10 – Про що розмовляють Лавров та Порошенко?
32:10 – Стосунки Володимира Путіна із країнами Європи
49:04 – Хто виграє на виборах в Великобританії?

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate

Підписуйтеся на нас в YouTubeFacebookVKTwitter або Google+!