Чого не враховує пенсійна реформа? - Костянтин Матвієнко

Політолог Костянтин Матвієнко розповів UKRLIFE.TV про два міркування, якими влада керується при проведенні пенсійної реформи, а також назвав важливі обставини, які ця реформа випускає з уваги.

Костянтин Матвієнко також зазначив, що чинного законодавства України цілком достатньо для того, щоб провести переіндексацію доходів громадян і без реформи.

"На сьогоднішній день чинного законодавства для уряду абсолютно достатньо, щоб здійснити індексацію. Є закон про індексацію законів громадян, є нормативний акт про осучаснення пенсій. Цих документів достатньо для того, щоб без тієї пенсійної реформи, про яку говорить пан Гройсман, підвищити пенсії і доходи тих громадян, які опиняються за межею бідності", - вказав Костянтин Матвієнко.

Дивіться повне інтерв'ю: "Проект бюджету України на 2018 рік навіть мінімально не відповідає потребам країни, - Костянтин Матвієнко"

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate

Підписуйтеся на нас в YouTube, Facebook, Twitter або Google+!