В зоні АТО бізнесменів залишили наодинці з їхніми проблемами, - Єлизавета Пушко-Цибуляк, перший заступник Луганської ОДА

Потужний економічний потенціал в Луганській області зберігся навіть незважаючи на проведення АТО. Але держава не виділяє коштів з бюджету на його розвиток й не надає місцевим органам влади достатньо повноважень для того, щоби допомогти бізнесу.

Про це в інтерв'ю UKRLIFE.TV розповіла Єлизавета Пушко-Цибуляк - перший заступник Луганської обласної державної адміністрації.

"В Луганській області сьогодні 252 тис. внутрішньо переміщених осіб. Людям потрібна можливість заробити: не подачка, не соціальна допомога, а можливість заробити. Тобто, гарантовані робочі місця або можливість займатися підприємницькою діяльністю. Тому сьогодні виділяти кошти з державного бюджету тільки на ремонти й відбудову, недостатньо. Треба підтримати економіку Луганщини й Донеччини, щоб був результат. Потужний економічний потенціал на Луганщині зберігся навіть попри АТО", - вважає вона.

Єлизавета Пушко-Цибуляк також підкреслила, що підприємці на Луганщині, які постраждали від АТО, залишаються без необхідної державної підтримки.

"Сьогодні військово-цивільна адміністрація навіть не має повноважень для того, щоби допомогти бізнесу. Вони віддані самі собі. У людей був бізнес, свої підприємства, невеличкі справи - все залишилось там. А тепер їм все треба починати спочатку", - мовила державна службовиця.

ПІДПИСУЙТЕСЯ на наш канал Youtube