Без власності на землю держава не зможе виконувати свої соціальні функції, - Костянтин Матвієнко

Виступ експерта корпорації стратегічного консалтингу "Гардарика" Костянтина Матвієнка на прес-конференції на тему "26-та річниця референдуму про незалежність і сучасні виклики" у прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" 1 грудня 2017 року. В своєму виступі експерт зробив акцент на негативних наслідках земельної реформи та приватизації землі.

"Перший ресурс, який цікавить наших західних партнерів в України, - родюча земля. На превеликий жаль, лише Тимошенко стоїть буквально "кісткою в горлі" на заваді намірам, щоб прихопити цей наш національний ресурс. А він нам буде потрібний. Рано чи пізно ми перейдемо до того, що держава буде виконувати свої соціальні зобов'язання. За рахунок якого ресурсу вона буде це робити? Промисловість приватизували, утилізували, знищили, з'їли. Залишається дуже ліквідний актив, який має залишатися в національній власності - це земля", - заявив Костянтин Матвієнко.

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate

Підписуйтеся на нас в YouTubeFacebookTwitter або Google+!