Політика

Почему окружение Путина чувствует себя в безопасности?

0 5457 0

Высокий рейтинг президента России Владимира Путина – это гарантия политической стабильности всех политических группировок существующих в его окружении. 

Отношения Украины с Западом все хуже, - Галкин

0 5840 1

Отношения Украины с Западом развиваются плохо и с каждый днем становятся все хуже, потому что Запад ждет от правительства Украины решительных действий, реформ и борьбы с коррупцией. 

С Донбасса в Россию выехало не более 2000 человек, - правозащитник

0 6463 0

На сегодняшний день в Украине официально зарегистрировано более миллиона переселенцев с Донбасса, из которых только 20 тысяч человек захотели вернуться обратно. В то же время в Россию выехало не более 2 тысяч человек.

Європейська еліта втомилась від української кризи, - Магда

0 4499 0

В середині європейської політичної еліти є певна втома від української кризи, занепокоєння її подальшим розвитком та відсутність чіткого усвідомлення, що треба робити. 

Коли Яценюк піде у відставку?

0 4547 0

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк піде у відставку тільки тоді, коли в Україні почнеться економічне зростання, тому що жоден політик не захоче зайняти посаду прем’єра з усіма накопиченими проблемами. 

Россия готова продолжать конфликт на Донбассе, - Галкин

0 22841 4

В процессе переговоров Россия пытается показать, что на самом деле она ничего не боится и готова продолжать конфликт на Донбассе, а также что у нее есть запасной вариант, который может не понравиться Западу.  

Увесь «Опозиційний блок» має бути заарештований, - Дмитро Корчинський

0 5706 0

Кожен член політичної партії "Опозиційний блок" є зрадником України і має бути заарештований. На місцевих виборах у жовтні вони намагатимуться взяти реванш за минулі поразки.

Россию и Путина обыграли, - Олег Соскин

0 175245 13

Европа и США целенаправленно провоцируют Россию на вторжение в Украину, что в конечном итоге приведет к распаду Российской Федерации.

Якщо Україна хоче подолати корупцію, то недоторканих бути не повинно, - Драго Кос

0 4088 1

Ситуція в Україні свідчить про певну відсутність політичної волі та рішучості у подоланні корупції в країні.

Повне розформування добровольчих батальйонів немає сенсу, - Магда

0 4055 1

Повністю розформовувати добровольчі батальйони немає сенсу, адже неможна применшувати подвиг людей, які дійсно захищали Україну. 

Наливайченко хотів піти у відставку з іміджем борця з корупцією, - Магда

0 3714 0

Екс-голова СБУ Валентин Наливайченко не боровся за свою посаду, а хотів піти у відставку з іміджем борця з корупцією, тому що попит на них стабільний та тривалий і буде в подальшому зростати. 

Якщо держава не приділяє уваги своїй армії, то вона приречена, - Березюк

0 3386 0

Військове мистецтво розвивається і якщо держава не приділяє увагу його розвитку та армії в цілому, то така держава приречена на те, що вона буде захоплена зовнішніми ворогами і може припинити своє існування. 

Між старою та новою владою критично мала різниця, - Магда

0 10535 0

Нова влада має довести пересічному громадянину, що вона кардинально відрізняється від старої, та готова бути в Україні і працювати в ній, за будь яких умов. 

Ми півроку повідомляли про злочини добровольчих батальйонів, але ніхто не реагував, - Ярослав Галас

0 6937 1

Представники Луганської ОДА не один місяць інформували Генеральну прокуратуру, МВС, Генштаб, Міноборони та інші силові структури щодо скарг місцевих жителів на добровольчі батальйони, які дислокуються у зоні АТО, але ніякої реакції не було.

В Україні відбувається Югославський сценарій, - Березюк

0 5959 0

Коли в Югославії з’являлися люди, які почали фінансувати добровольчі батальйони, там сталося те, що наразі відбувається в Україні.