Політика

Росія збільшує чисельність військовослужбовців Чорноморського флоту до 50000 осіб, - Валентин Бадрак

0 5711 0

Виступ Валентина Бадрака, Директора Центру дослідження армії, конверсії та роззброєння, на міжнародній конференції "Мілітаризація окупованого Криму як загроза міжнародній безпеці", що відбулася 14 березня 2016 року в Києві.

Зменшення уваги до Криму означає збільшення там репресій, - Рефат Чубаров

0 4431 0

Виступ Рефата Чубарова, голови Меджлісу кримськотатарського народу, на міжнародній конференції "Мілітаризація окупованого Криму як загроза міжнародній безпеці", що відбулася 14 березня 2016 року в Києві.

Кремль намагається розколоти ЄС та дискредитувати Ангелу Меркель, - Габріеле Бауман

0 4609 0

"Кремль за допомогою пропаганди і методів спецслужб намагається розколоти Європейський Союз та дискредитувати політику Ангели Меркель в Німеччині".

Три причины, почему проект газопровода из Катара в Европу нереален, - Дмитрий Марунич

0 21778 1

Существование возможных планов постройки Катаром газопровода в Европу через Сирию и Турцию маловероятно.

Компенсація за анексовану власність в Криму сягає більше 2-х трильйонів гривень, - Юлія Тищенко

0 4074 0

Під час анексії Криму Росія привласнила 42700 об'єктів, що перебувають у власності України. До анексованих об'єктів належать держпідприємства, історико-культурні заповідники, науково-дослідні підприємства. Україна вимагає у зв'язку з завданим збитком компенсацію 1 трильйон гривень. З урахуванням упущеної вигоди ця сума складає 2,4 трильйона гривень.

Курс гривни продолжает зависеть от российского рубля, но меньше, - экономист

0 5163 0

Прямая зависимость курса гривни от курса российского рубля уменьшилась из-за падения товарооборота, однако из-за сырьевого характера украинского экспорта гривня, как и рубль, зависит от цен на нефть.

Немцы не хотят, чтобы Украина полностью лишилась транзита, но будут строить Северный поток-2

0 12764 0

В Германии бизнес готов участвовать в постройке Северного потока-2, по которому могут перенаправить российский газ в обход Украины.

ЕБРР кредитует "Нефтегаз" четко под оплату реверсного газа, - Дмитрий Марунич

0 4663 0

Хотя закупаемый на западе реверсный газ иногда и оказывается дороже российского, Украина не может покупать энергоносители у России по соображениям идеологического и экономического характера.

Генпрокуратура РФ потребовала ограничить доступ к сайту UKRLIFE.TV из-за интервью о Савченко (документ)

0 11241 0

Роскомнадзор обязал операторов связи РФ ограничить доступ к сайту UKRLIFE.TV 

Рейтинги партій і кандидатів у президенти: лютий-березень 2016 року

0 5078 0

ВО «Батьківщина» — лідер за партійним рейтингом на виборах до Верховної Ради. Далі йдуть «Опозиційний блок», «Блок Петра Порошенка», «Самопоміч» і Радикальна партія.

Прогноз на случай внеочередных парламентских выборов от Олега Соскина

0 6998 0

Если выборы будут проведены в начале июня, и за основу будет принят закон про местные выборы - мажоритарно-пропорциональный, то реально пройдут "Батькивщина", БПП Солидарность, Самопомощь, и Радикальная партия Олега Ляшко.

 

Чтобы создать коалицию, нужна новая программа действий, - Олег Соскин

0 4633 0

Чтобы создать новую коалицию, надо предложить премьер-министра и новую программу действий, потому что старая себя не оправдала и полностью провалилась.

Украине нужно реанимировать Украинскую Народную Республику, - Олег Соскин

0 5851 0

Модель посткоммунистического развития Украины больше неактуальна. Украину нужно переучредить, фактически, возродив Украинскую Народную Республику.

Что можно сделать для поддержки украинских политзаключенных в России?

0 3957 0

Для поддержки украинских политзаключенных международное сообщество должно организовывать мониторинговые миссии, а гражданское общество - распространять полный список украинских политзаключенных в России, привлекая внимание не только к фигуре Савченко.

Німеччина і Франція показали нездатність забезпечити дієвий механізм припинення російської агресії, - Борис Тарасюк

0 8296 0

Німеччина і Франція показали свою нездатність забезпечити дієвий механізм припинення російської агресії, тому в питанні деокупації Криму потрібно повернутися до формату з участю США та ЄС як інституту.