Політика

Росія отримує вигоду від внутрішніх проблем у Туреччині, - професор політології Ківанш Улусой

0 3722 0

Виступ Ківанша Улусойя,  професора політології Стамбульського Університету на міжнародній конференції "Мілітаризація окупованого Криму як загроза міжнародній безпеці", що відбулася 14 березня 2016 року в Києві.

Алексей Арестович о Надежде Савченко и главной проблеме украинцев

0 21025 1

Одна из главных проблем украинцев - тяготение к созданию символов вместо совершения реальных действий.

Лінія протистояння з "русскім міром" має бути винесена на колишні українські землі в Росії, - Олексій Куроп'ятник

0 4883 0

Лінія протистояння з "русскім міром" має бути перенесена від річки Дніпро на етнічні українські території в Росії - до кордону Воронезької й Орловської областей, Ставропольського краю, а також нею має бути охоплена Білорусь.

Лінія протистояння з "русскім міром" має бути винесена на колишні українські землі в Росії, - Олексій Куроп'ятник

0 4434 0

Лінія протистояння з "русскім міром" має бути перенесена від річки Дніпро на етнічні українські території в Росії - до кордону Воронезької й Орловської областей, Ставропольського краю, а також нею має бути охоплена Білорусь.

Судьба Савченко в руках высших политических сил, - Евгений Киселев

0 14209 2

Судьба Надежды Савченко решается на наивысшем политическом уровне.

Інстинкт самозбереження там не спрацьовує, - Віталій Бала про КабМін

0 8488 4

На тлі перипетій щодо відставки Яценюка громадськість втратила увагу до того факту, що незадовільну оцінку своїй діяльності отримав не один лише Прем`єр-міністр України, а й інші члени уряду.

LIKБЕЗ. Исторический фронт. Лекция 5. Вторая мировая война в политике памяти

0 6637 4

UKRLIFE.TV совместно с общественным проектом "LIKБЕЗ. Исторический фронт" продолжает серию образовательных программ посвященных истории Украины. Пятая лекция посвящена Второй Мировой войне в политике памяти.

Чтобы состояться, Украина должна ориентироваться на XXV век, - Алексей Арестович

0 67520 26

ЕС, ООН, НАТО, старая Украина, старая Россия и все остальные - это "мёртвые", которые не хотят "похоронить своих мертвецов".

Политический кризис превращается в многоуровневую игру всех против всех, - Кость Бондаренко

0 24825 6

В попытках разрешить украинский политический кризис происходят торги всех со всеми, и война всех против всех. Доминантный тон в этой игре старается задать Президент, который, при этом, по Конституции не является субъектом, который может влиять на формирование правительства. 

Наша відповідь на те, що відбувається в Україні - це лише проформа, - британський експерт

0 5077 1

"Наша відповідь на те, що відбувається зараз на Україні - це лише проформа, вона дається по шаблону, формалістично. Наші розуми зайняті своїми нагальними проблемами".

Ціна на нафту була найголовнішим інструментом стримування Росії, - Грегорі Глісон

0 5407 0

Виступ Грегорі Глісона, професора сектору безпеки Європейского центру безпеки ім. Дж.Маршалла, на міжнародній конференції "Мілітаризація окупованого Криму як загроза міжнародній безпеці", що відбулася 14 березня 2016 року в Києві.

Німеччина і Франція показали нездатність забезпечити дієвий механізм припинення російської агресії, - Борис Тарасюк

0 5196 0

Німеччина і Франція показали свою нездатність забезпечити дієвий механізм припинення російської агресії, тому в питанні деокупації Криму потрібно повернутися до формату з участю США та ЄС як інституту.

Якщо Захід від України остаточно "втомиться", то їй доведеться самій вирішувати свої проблеми, - Глен Грант

0 4110 0

Виступ Глена Гранта, ад'юнкт-викладача Центру цивільно-військових відносин, Військово-морської школи післядипломної освіти, Монтерей, США, на міжнародній конференції "Мілітаризація окупованого Криму як загроза міжнародній безпеці", що відбулася 14 березня 2016 року в Києві.

Захід ніколи не мав стратегії щодо України, - Ігор Смешко

0 24249 0

Виступ Радника Президента України, голови СБУ (2003 - 2005), голови Комітету з питань розвідки при Президентові України (1995-98, 2014) Ігора Смешко на міжнародній конференції "Мілітаризація окупованого Криму як загроза міжнародній безпеці", що відбулася 14 березня 2016 року в Києві.

Количество гражданского населения в Крыму может сократиться до 1 млн. человек, - Юрий Смелянский

0 6540 0

Выступление крымского политического аналитика, експерта Майдана иностранных дел, главы Управления Института стратегических черноморских исследований Юрия Смелянского на международной конференции "Милитаризация оккупированного Крыма как угроза международной безопасности", которая прошла 14 марта 2016 года в Киеве.