Щонайменше 150 тисяч гривень сплатить кожен працюючий українець задля відшкодування державного боргу України, - Владислав Зимовець

Доктор економічних наук, співробітник Інституту економіки та прогнозування Владислав Зимовець підбив у ефірі UKRLIFE.TV підсумки економічного життя в Україні в 2017 році та позначив головні тенденції, які продовжуатимуть розвиток в економіці України в 2018 році.

Зокрема Владислав Зимовець зазначив, що фактично на кожного працюючого українця вже зараз діє навантаження щонайменше у 150 тис. гривень, які мають бути стягненими у формі податків для відшкодування державного боргу України.

"Державний борг у 2017 році перевищив 2 трлн. гривень. Кожна людина - дитина чи доросла, працездатна чи непрацездатна - повинна 50 тис. гривень і більше сплатити на погашення державного боргу. Вона не має відносин з кредиторами, але платить податки. Чи не платить їх: оскільки діти та непрацездатні податків не платять, то відповідно працездатні особи повинні заплатити. 50 тис. гривень ми повинні помножити х3. І тоді ми бачимо, що сьогодні кожна працююча людина повинна 150 тис. гривень [віддати] на погашення державного боргу за рахунок сплачених податків. З цих працюючих людей третина працює за кордоном і не бере участі у сплаті боргів, оскільки не є платником податків...", - сказав Владислав Зимовець.

1:10 - кожна працююча людина сплатить щонайменше 150 тис. гривень на відшкодування державного боргу України;
6:15 - у НБУ бракує мужності визнати свою помилку;
10:25 - зростання доходів державного бюджету
18:00 - чому досі немає Голови НБУ;
21:48 - підтримка вітчизняного виробника в Україні та імпорт автомобілів;
25:00 - в Україні дефіцит трудових ресурсів;
27:20 - яким буде курс валют в 2018 році;
32:50 - постійне рефінансування і рекапіталізація малих банків;
35:50 - темпи зростання української економіки менше, ніж потрібно для відшкодування державного боргу;
37:10 - для чого потрібний валютний фонд;
40:00 - ринок говорить нам про те, що гроші знеціняться на 16%,
44:30 - чи врятує українську економіку ринок землі;

UKRLIFE.TV - це події політики, економіки та культури в коментарях експертів, аналітиків, громадських активістів, журналістів, дійових осіб українського життя. Ви можете адресувати свою допомогу нашому каналу з будь-якого куточку світу, використовуючи посилання http://www.ukrlife.tv/donate 

Підписуйтеся на нас в YouTube, Facebook, Twitter або Google+!

 

Схожi сторiнки

Два сценария атак на энергосистему Украины, и удары возмездия, — Владимир Омельченко

0 1427 0

Директор энергетических программ Центра Разумкова Владимир Омельченко объяснил UKRLIFE.TV нынешнюю ситуацию с транзитом газа через украинскую ГТС, а также рассказал о состоянии мирового рынка энергоносителей и спрогнозировал российские атаки на энергосистему Украины зимой 2023-2024 годов.

Відбувається військово-морська революція. Хто в ній переможе та як зміниться флот? — Максим Паламарчук

0 1089 1

Керівник центру зовнішньополітичних досліджень Національного інституту стратегічних досліджень Максим Паламарчук розповів UKRLIFE.TV про те, як війна в Україні відкриває завісу потужної військово-морської революції в світі та майбутніх війн на морі.

Конец игры, получит ли Украина российские активы, и почему "военные рельсы" — это фантазия, — Сергей Фурса

0 1235 2

Растущая зависимость России, конфискация российских активов, американская помощь Украине, ожидания от встречи Джо Байдена и Си Цзиньпиня, риски в связи с выборами в США, состояние экономик, требования Запада, — такими были темы нового интервью инвестиционного банкира Сергея Фурсы для UKRLIFE.TV.