Вiдео

Китай буде зберігати нейтралітет, а потім проведе референдум на Далекому Сході, - Потєхін

0 5126 0

Є ризик війни Російської Федерації з усім світом. Китай їм не допоможе, він буде зберігати нейтралітет і чекати чим все закінчиться. 

Замороженого конфлікту в Україні не буде, - Потєхін

0 5280 0

Захід і людство не хочуть підняття рівня конфлікту на Сході, яким лякає Володимир Путін. Україні необхідно надати сучасне озброєнні і скоріш за все Захід на це піде. Замороженого конфлікту в Україні не вийшло, його не буде. З Донбасу не вийде Придністров’я. 

Третій Майдан надзвичайно потрібен Москві, - Потєхін

0 4781 0

Всі кроки Путіна зараз направлені на визнання самопроголошених республік, проте в Мінських домовленостях немає жодного слова про визнання «ДНР» та «ЛНР».  В Україні це неможливо, тому що це спровокує третій Майдан. Саме цього і добивається Росія, щоб зруйнувати Україну. 

Путін не зупиниться: Україні загрожує терористична та пропагандистська війна, - Матвієнко

0 11036 2

Україна повинна бути готова до ескалації конфлікту на Донбасі та терористичних атак, які можуть поширитися на інші території країни.

Бизнес огласил требования к правительству Украины

0 14916 3

Представители бизнеса и профессиональных бизнесовых ассоциаций провели конгресс, на котором озвучили совместные требования со стороны бизнеса к власти.

У Путіна недостатньо сил, щоб воювати з Україною, - Березюк

0 10727 0

Володимир Путін буде наступати, тому що йому необхідний суходільний коридор у Крим. Проте в нього не вистачить сил, щоб воювати з Україною, бо українська армія набагато сильніша за російську.

Україна опинилася в буферній зоні інтересів Росії, - Корчинський

0 22116 1

Дмитро Корчинський та В'ячеслав Артеменко вважають, що Україна опинилася в буферній зоні інтересів Росії, тому вона не відступить і продовжуватиме агресію на сході України.

Росія догралася, її треба визнати спонсором тероризму, - Потєхін

0 7286 1

Позиція деяких країн Європи щодо Росії поступово змінюється. Наразі Україні необхідно визнати  «ДНР» та «ЛНР» терористичними організаціями. Після цього можна розраховувати на те, що Захід визнає Росію спонсором тероризму. 

Путин может задействовать авиацию на Донбассе, - Уманец

0 6697 0

Украинской армии нужно сосредоточить на Донбассе комплексы противовоздушной обороны, поскольку не исключено, что президент России Владимир Путин задействует боевую авиацию.

Украина нуждается в оружии с Запада, - Уманец

0 5082 0

Правительство Украины должно приложить максимум усилий, чтобы Запад предоставил нашей стране оружие.