Погляд

Погляд

Випуски:

В Україні феноменально велика кількість можливостей для інвестицій, - Хані Табш

0 6681 3

Гість програми "Погляд з Віталієм Жугаєм" виконавчий директор Фонду управління активами Refraction Asset Management Хані Табш (Hani Tabsh). В інтерв'ю мова пішла про інвестиції в українську економіку, енергетичні та інфраструктурні проекти. Гість розповів про будівництво та ефективність сонячної електростанції в Нікополі та поділився своїм досвідом роботи в українській інвестиційній сфері. 

Що таке смислові війни та чому вони загрозливіші за інформаційні? - Рена Марутян

0 7284 4

Гостя програми "Погляд з Віталієм Жугаєм" - Рена Рубенівна Марутян, кандидат історичних наук, доцент кафедри національної безпеки Національної академії державного управління при Президентові України.

Поразка Росії на території України буде означати кінець імперії, - Василь Лаптійчук

0 8739 2

Експерт з питань зовнішньої безпеки та російсько-українських відносин Василь Лаптійчук оцінив рівень інформаційної небезпеки в Україні, підкреслив важливість визнання Росії агресором на законодавчому рівні, а також пояснив, як воєнна поразка Росії в Україні позначиться на самій Росії.

Для налагодження діалогу з Донбасом Україна має говорити про роботу і робочі місця, - Віктор Андрусів

0 4785 0

Гість програми "Погляд з Віталієм Жугаєм" - виконавчий директор Інституту майбутнього Віктор Андрусів. Він розповів про те, як Україна опинилася у стані інформаційної окупації та навів свої варіанти того, як від цієї окупації звільнитися.

Українська держава вже 26 років перебуває в стані невизначеності інформаційної політики, - Романчук

0 5762 0

Олег Романчук про інформаційну війну з Росією, навчання молодих спеціалістів та прогалини в українській інформаційній політиці.

Україна залишається країною телевізора, а не інтернету, - Ігор Грабович

0 4638 0

Гість програми "Погляд з Віталієм Жугаєм" - Ігор Грабович, кінокритик, журналіст, член комісії при держкіно.

Україна недопрацьовує по всьому фронту інформаційної безпеки, - Максим Скубенко

0 4720 0

Максим Скубенко, журналіст, аналітик проекту VoxCheck про протидію фейкам та інформаційній агресії.

Головні поради українським журналістам у протидії інформаційній війні від Антоніни Іващук

0 4577 0

Гість програми "Погляд з Віталієм Жугаєм" Антоніна Іващук, фахівець у галузі соціальних комунікацій, викладач журналістських дисциплін з Національного Авіаційного Університету. Темою інтерв'ю була журналістська освіта в Україні, її якість та здатність протидіяти інформаційній війни проти Росії.

Як інформаційно протистояти "друзям Путіна" в світі? - Анатоль Камінський

0 4874 0

Гість програми "Погляд з Віталієм Жугаєм" доктор міжнародного права, професор Анатоль Камінський. В інтерв'ю мова пішла про зовнішньополітичне, внутрішньополітичне та інформаційне протистояння російській агресій, а також про досвід протистоянню СРСР за часів холодної війни.

 

Всі плакати мобілізаційних кампаній в Україні зроблені без професіоналізму, - Євген Бондаренко

0 4929 0

Гість програми "Погляд з Віталієм Жугаєм" - Євген Бондаренко, фахівець з протидії інформаційній агресії, голова Школи Медіа-Патріотів, психолог, медіа-експерт. Темою інтерв'ю була діяльність Школи Медіа-Патріотів, необхідність оволодіння технологіями пропаганди та про типові помилки, яких допускається Україна в інформаційній політиці.

Яка найнебезпечніша зброя з арсеналу інформаційної війни? - Аліна Мосендз

0 5695 1

Гостя програми "Погляд з Віталієм Жугаєм" - українська журналістка проекту "Stopfake" Аліна Мосендз. Темою інтерв'ю була діяльність проекту "Stopfake" у протистоянні російській інформаційній загрозі.

Інформаційні загрози з боку Росії ті самі, але їхня тематика змінюється, - Ярослава Міщенко

0 5116 2

Гостя програми "Погляд з Віталієм Жугаєм" - відома українська журналістка Лана Самохвалова (Ярослава Міщенко). Темою інтерв'ю були інформаційні атаки в гібридній війні.

В інформаційній війні є лише 2 дві години на відсіч, - Брайан Меффорд

0 4871 0

В гостях програми "Погляд з Віталієм Жугаєм" Брайан Меффорд, журналіст газети "Київ пост", політичний аналітик та керуючий директор "Wooden Horse Strategies". В інтерв'ю мова пішла про американський досвід у протистоянні в інформаційній війні з Росією, зміни у ставленні західних країн до України, а також про головні принципи інформаційної війни.

Как Латвия противостоит информационным атакам России? - Айнарс Димантс

0 5560 1

Гость программы "Погляд з Віталієм Жугаєм" - Айнарс Димантс (Ainars Dimants), профессор Университета Туриба в Риге, ведущий исследователь Латвийского университета. Главная тема интервью с ним - информационные атаки на Латвию (в частности, со стороны Российской Федерации) и опыт противодействия им.