Фестиваль "Назустріч мрії" оголошує розшук юних талантів

Фестиваль

IX благодійний фестиваль дитячої творчості «Назустріч мрії» оголошує про початок відбору учасників творчого конкурсу в номінаціях: вокал, хореографія, оригінальний жанр.

Дорогі вихованці дитячих будинків, шкіл-інтернатів, а також пересленці зі Сходу, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, з нетерпінням чекаємо побачити ваші чудові виступи, і запрошуємо взяти участь у відбірковому конкурсі IX фестивалю дитячої творчості «Назустріч мрії».

Нагадуємо, що через складну ситуацію в країні не всі учасники потрапили до нас на VIII фестиваль, тому організатори прийняли рішення, що всі учасники зі східних областей, які подавали заявки на VIII фестиваль «Назустріч мрії» проходять поза конкурсом до IX благодійного фестивалю «Назустріч мрії - 2015».

А саме вихованці таких шкіл:
• Загальноосвітня школа-інтернат Дзержинської міської ради;
• Комунальний заклад «Навчально-виховне об'єднання Загальноосвітня школа-інтернат I-III ст. ліцей "Сокіл", центру позашкільного виховання Кіровоградської міської Ради;
• Лутугінська обласна спеціальна загальноосвітня школа-інтернат;
• Відділ молоді та спорту Краматорського виконкому Танцклуб "Стиль", м. Краматорськ;
• Зразковий естрадно-цирковий колектив «Арабески» Тельманівського районного будинку культури;
• Горлівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа-інтернат I-III ступеня, № 4 дитячий садок № 16 «Промінь»;
• Харківська спеціалізована школа I-III ступеня № 114, Харківської міської ради.

Порядок відбору конкурсантів та голосування в цьому році буде проходити в такий спосіб: для участі в конкурсі необхідно надіслати заповнену заявку, а також відеоматеріали конкурсних номерів (файл повинен містити: назву номера, прізвище та ім’я виконавця/назва колективу, населений пункт і назва навчального закладу) на електронну адресу: mriy@mriy.org або mriy.org@ukr.net
Заявки та відео номерів приймаються до 16 березня 2015 включно!

Відео номеру потрібно розмістити на каналі YouTube та надіслати посилання для перегляду на вищевказані адреси електронної пошти, разом із заявкою. Відео може бути знято на камеру, веб-камеру, мобільний телефон, тощо.

З 16 березня по 16 квітня 2015 року, компетентне журі, до складу якого входять відомі діячі мистецтва і культури, виставить оцінки претендентам на участь в IX фестивалі дитячої творчості «Назустріч мрії».

20 квітня 2015 оргкомітет фестивалю підведе підсумки оцінок журі, і оприлюднить результати на офіційному сайті: www.mriy.org
Переможці відбіркового туру візьмуть участь у IX благодійному фестивалі дитячої творчості «Назустріч мрії», який відбудеться в Києві з 29 травня по 2 червня 2015 р.

Чекаємо ваші заявки на mriy.org@ukr.net або mriy@mriy.org

Додаткова інформація за тел.: (044) 428-57-18; 050-413-83-82 - Анастасія

Про фестиваль:
www.mriy.org

Схожi сторiнки

Чуйка Эрдогана, главная проблема русских и что ждёт во втором туре выборов? — Семиволос

0 1178 2

Игорь Семиволос, директор Центра ближневосточных исследований, в своём интервью каналу Ukrlife.TV рассказал о выборах в Турции, ситуации на Ближнем Востоке и Южном Кавказе.

 

Верховна Рада України онлайн трансляція - 21.04.2016 ранок

0 9711 1

Верховна Рада України онлайн трансляція - 21.04.2016 ранок

Верховна Рада України онлайн трансляція - 20.04.2016 ранок

0 9590 0

Верховна Рада України онлайн трансляція - 20.04.2016 ранок